Málta esküvő

Abban biztosak lehetünk, hogy egy tengerparti esküvő gyönyörű és feledhetetlen pontja lehet a közös életeteknek és egy örök emlékké válik mindkettőtök számára. Erre az alkalomra a Földközi-tenger ékköve, Málta tökéletes helyszín, ha élni szeretnéd az álmaidat!

Málta az egyik legjobb klímájú szigetország Európában, így szinte mindig süt a nap. A vadregényes sziklák, csapkodó hullámokkal garantáltan káprázatos esküvőt érhetünk el. A ceremónia idején pedig természetesen a helyszínek le vannak zárva, így biztosan nem fogunk találkozni pár fürdőruhás turistával.

Málta tökéletes és romantikus helyszín egy felejthetetlen tengerparti esküvőhöz. A lenyűgöző tájak, a gyönyörű homokos tengerpart olyan atmoszférát teremt, amire garantáltan egész életetekben emlékezni fogtok. 

Ha nem tengerparti esküvőre vágytok, hanem számotokra inkább a barokk stílusú templomok eleganciája a vonzó, vagy egy meghitt, hangulatos vidéki kápolna lenne a tökéletes helyszín, azzal sincs semmi gond, hiszen ezt mind megtalálhatjátok Málta szigetén.

Nem kell ahhoz milliomosnak lenned, hogy egy igazi tengerparti esküvőd legyen. Máltán ugyanis megtalálhatjátok a pénztárcátoknak legmegfelelőbb szolgáltatásokat is. Ez hatalmas előny, hiszen a máltaiak a rusztikus faházaktól kezdve a luxus szállodákig igyekeznek minden igényt kielégíteni annak érdekében, hogy mindenki valóra válthassa az álmait.

Hazánktól csupán 2 óra repülőútra van a mesés sziget, így sem az időeltolódástól, sem az utazással eltöltött idő miatt nem kell aggódni. Ha a szervezést utazási irodákra bízzuk, esküvői csomagot is választhatunk, ahol mindent leszerveznek helyettünk az anyakönyvvezetőtől kezdve a szálláson és ceremónián át a fogadásig és a nászútig. 

Ha Máltán kötitek össze az életeteket, ne felejtsétek el elültetni a szerelem fáját, amivel örök emléket állítotok a nagy papnak. A neveteket és az esküvőtök időpontját egy szív alakú kis táblára vésik, majd a fára erősítik. Az ültetésről készült képeket hazavihetitek emlékbe, a fához pedig bármikor visszatérhettek.

A máltai házasságkötések nagy része Mdinában történik. Ugyan nincs tengerpartja, és a körvonalai is csak távolból vehetőek ki, bizonyos, hogy nem fog csalódást okozni annak, aki ezt a helyszínt választja. Azoknak a pároknak a legcélszerűbb ezt a helyszínt választani, aki elsősorban egyházi esküvőt szeretne.

A Pálmafaliget egy egyedi helyszín Máltán, több helyen nem találkozhatunk ezzel a fokú exkluzivitással. A panoráma valóban első osztályú, emellett a gondozott kertben csodás pálmafák és leanderek váltogatják egymást.

Az esküvőszervezést az okmányok begyűjtésével kezdődnek. Jellemzően minimum egy évvel korábban le kell foglalni a pontos esküvői dátumot. A leggyorsabban lefoglalt időszakok a május-június-szeptember-október. A július és az augusztus a fogadalomtételre a nászúton.

Ha a nászutat is Máltán töltitek, a szinte tapintható történelem, az ódon városrészek, a mesebeli tájak és a tenger moraja bizony tökéletes atmoszférát teremt egy feledhetetlen nászúthoz. A kedves és barátságos helyiek és a finom mediterrán konyha pedig csak tovább marasztalnak majd ebben a földi paradicsomban.