Málta repülőjegy (Ryanair)

A Ryanair Holdings plc, az európai legnagyobb légitársaság-csoport, a Ryanair DAC, a Lauda, a Buzz, a Malta Air és a Ryanair UK anyavállalata. Írországi központú diszkont légitársaság. Több, mint 80 bázissal rendelkezik. Naponta 2400 járat indul világszerte. Magasan képzett repülési szakemberekből tevődik össze a társaság. Ingyen autóbérlési lehetőség van, ha ugyanezt az ajánlatot olcsóbban megtalálja valaki, bármely autókölcsönző weboldalán. Folyamatos kedvezmények vannak és garantált a biztonságos tranzakció. A foglaláskor megadott személyes adatok teljes mértékben titkosítva vannak.

Poggyászok csak egyszerűen: hogy folyamatosan jobban teljesítsenek csökkentették a feladott poggyászok árát, továbbá növelték a feladható poggyászok súlyát + 5kg-val. A szabályzatok alapján az új feladott poggyászra vonatkozóan vihetnek magukkal az utasok egy 10 kg-os csomagot, melyet az utasfelvételi pultnál kell feladni. Ez a célállomásnál a szalagnál vehető fel. Ha már a foglaláskor vásároljuk meg a poggyász árat, akkor jóval kedvezményesebb áron lehet hozzájutni. 

1.Transzfer: 

Attól, hogy az utazás zökkenőmentesen zajlik nem lehet teljesen nyugodt lenni, hiszen fontos dolog, hogy a repülőtérre vagy repülőtérről, hogyan jutunk a végső úticélhoz. Előfordulhat, hogy a repülőtértől több 10 kilóméterre lehet a célpont. Ezért jöttök létre különböző transzfer ajánlatok, mint opció.  Ennél a légitársaságnál a következő változatok vannak: 

Ütemezett transzfer

Az ütemezett-autóbusz transzfer nagyon költséghatékony választás. Itt időt lehet megspórolni és egy nagyobb tagú család is egyszerre érkezhet meg a rendeltetési helyükre. Ezek a buszok mindig menetrend szerint indulnak, így csak azzal kell foglalkozni, hogy időben érjük el a buszt. Ha netán lekésnénk, pedig van lehetőség újabb buszt bevárni. 

2. ”Űrsikló” transzfer

A legjobb ár-érték arány azok számára, akik a repülőtértől még szívesen szeretnének megnézni látnivalókat, míg megérkeznek a rendeltetési helyükre. Közvetlen transzfer a repülőtértől a szállodára. Több buszméret létezik ez mindig a lefoglalt utasok számától függően változik. Biztosított a pihentető és kényelmes utazás. Transzferszolgáltatás viszont nem érhető el abban az esetben, ha privát/ villa címnél. 

3. Privát taxi

Ideális választás lehet egyének vagy párok számára. Többtagú társaság utazásának azért nem ajánlott, hiszen a taxi autó utas befogadóképességét illetően korlátozott (általában 4-5 főre max). Így esetlegesen több fordulóban érkezhetnek meg a társaság tagjai az adott helyszínre. Gyorsabb, mint a busz. Így 1-4 személy részére tökéletes választás. 

4.A Ryanair utasbiztosítási nyugalom: 

Ki szeret az interneten bonyolult kérdőíveket böngészni annak érdekében, hogy megtalálja a legmegfelelőbb utasbiztosítási ajánlatot? Ki szeret rengeteget fizetni egy-egy biztosításért? Ki szeret hosszasan összehasonlítgatni? A Ryanair utasbiztosítás biztosan nem. Az emberek többsége sem. A legpraktikusabb, ha a Ryanair-nál a járat foglalás mellé utasbiztosítás is van kötve. Itt nincsenek felesleges körök, nem egyértelmű tájékoztatások. Tökéletes és kedvező európai utasbiztosítási ajánlatokkal várják az érdeklődőket online is.  

5.Extra szolgáltatás:


Ajándékutalványok: tökéletes választás minden alkalomról. Legyen szó szülinapról, névnapról, esküvőről stb. Garantált lesz az öröm azok számára is, akik válogatós személyiségeknek vallják magukat. Az ajándékutalványok a Ryanair számos útvonalán felhasználhatók. Mindössze 3 lépéssel hozzáférhető az utalvány. 1: ki kell választani az utalvány fajtáját 2: ki kell választani az összeget 3: személyes üzenet írása. A jegyek már 5000 ft-ól elérhetőek budapesti indulással. 

6. Mi az utazás utáni jóvárás?

A szállás árából 5%-ot vissza lehet kapni repülőjegy kreditként. A kreditek a szállásról való kijelentkezést követően a saját nyitott online fiókban lesz látható. Minden foglaláskor lehet gyűjteni, amit fel lehet használni repülőutakhoz. Jelentős kedvezmények lehetnek a végösszeg árból. 

7. Gyermek repülőjegy

A standard felnőtt lefoglalt ülőhelyek mellett korlátozott számban, de lehetőség van gyermekeknek ingyen is lefoglalni az ülőhelyet. 

A családoknak is nagyon kedvező választás a Ryanair repülőtársaság. Folyamatosan csökkentik a gyermek viteldíjakat, így még olcsóbban utazhatnak a gyerekek. 5 kg-os gyermek poggyászt ingyen vihetnek fel a szülők a saját poggyászukon kívül. Előzetes bevizsgálást követően-alkalmasságát vizsgálva-gyermek ülések is felvihetők a fedélzetre. Üvegmelegítési lehetőség is van. Kérésre a személyzet felmelegíti a cumis üvegeket. A repülő továbbá rendelkezik pelenkázó helyiséggel is.